Wat u moet weten over het kopen van hondenvoer

Laten we eerlijk zijn, het kopen van hondenvoer kan moeilijk en erg verwarrend zijn. Met zoveel verschillende merken beschikbaar en allemaal beweren ze het ideale voer voor huisdieren te zijn, hoe weet je dan welke je moet kiezen? De constante reclame en marketing helpen niet. Het is een nachtmerrie voor elke hondenbezitter en velen geven het gewoon op en kiezen wat dan ook. Zolang je hond gezond is, is dat misschien prima, maar wat als er iets misgaat? En hoe weet je of je hond zo gezond mogelijk is?

Als u de marketing van fabrikanten negeert, zijn er veel dingen die u kunt doen om het beste voer voor uw hond of puppy te kiezen.

Het eerste dat u in gedachten moet houden, is dat de zakprijs niet noodzakelijkerwijs de werkelijke voerkosten vertegenwoordigt. hondenvoer kopen tassen hebben misschien een hogere initiële uitgave, maar duurdere merken kunnen u zelfs geld besparen. Over het algemeen zult u merken dat hoe beter u voedt, hoe minder u zult eten. Dat komt omdat goedkopere merken meestal omvangrijk zijn met vulstoffen die weinig voedingsvoordeel bieden. Honden moeten meer eten. Een andere besparing is op dierenartsrekeningen. Nu erkennen sommige voedingsdeskundigen openlijk dat voedsel van slechte kwaliteit de oorzaak is van gezondheidsproblemen bij honden. Beter eten betekent waarschijnlijk minder bezoeken aan de dierenarts.

Ook hebben veel Better Food-bedrijven loyaliteitskaartprogramma’s voor meerdere aankopen waarbij u een gratis tas kunt krijgen. Dit verlaagt de voerkosten nog meer en moet in de kostenberekeningen worden meegenomen.

Voordat u een voer voor uw hond kiest, is het belangrijk om naar de ingrediënten in het voer te kijken. Vermijd voedingsmiddelen die tarwe, soja, rundvlees en granen bevatten. Dit alles kan allergieën veroorzaken. Blijf ook uit de buurt van bijproducten en dierlijke vetten, evenals alles wat kunstmatig is, zoals conserveermiddelen, smaakstoffen of kleurstoffen.

Een van de beste plaatsen om hondenvoer te onderzoeken en te kopen, is online. Websites hebben niet dezelfde kosten als winkels, dus je kunt eten vaak voor een betere prijs krijgen. Ook het thuis laten bezorgen van eten kan je leven makkelijker maken.

Doe je onderzoek door de ingrediënten te bekijken en kwaliteitsvoer voor je hond te kiezen. U zult gelukkigere, gezondere huisdieren hebben en er is geen reden om niet ook zuinig te zijn.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.