Leuke plekken om te winkelen en winkeltherapie

Als je de voorkeur geeft aan excentrieke dingen, kijk dan eens naar het Salvador Dalí Museum in Figueres, Spanje. Deze galerij is een uniek kunstwerk op zichzelf, ontwikkeld door de fantastische muzikant Salvador Dalí. Het staat boordevol zijn psychedelische ontwikkelingen, van ontdooiende klokken tot ongebruikelijke sculpturen, waardoor het een must-see is voor aanhangers van de progressieven.

Als je geïnteresseerd bent om je rechtstreeks Fun Places in de wereld van het vreemde te wagen, ga dan naar het Museum of Bad Art in Massachusetts. Als je de voorkeur geeft aan het excentrieke, ga dan naar het Salvador Dalí Museum in Figueres, Spanje. Als je een bibliofiel bent met een voorliefde voor het ongewone, dan is het Mütter Museum in Philadelphia een must-bezoek. Als je een liefhebber bent van alle paranormale en ongewone punten, denk dan eens aan een bezoek aan het Roswell UFO Museum in New Mexico.

Als je je waagt aan de transcendente landschappen van het Wulingyuan-natuurgebied in China, zul je zeker naar een land van dreigende zandsteenkolommen, dichte bossen en steile watervallen gaan. Het is een gebied dat eruit lijkt te zijn geplukt uit de webpagina’s van een droomboek.

Denk eens aan een bezoek aan het Roswell UFO Museum in New Mexico als je een kenner bent van alle paranormale en vreemde punten. Deze galerij is toegewijd aan de bekende Roswell-zaak uit 1947 en verkent de wereld van UFO’s en buitenaardse ervaringen. Of je nu een echte volger bent of gewoon geïnteresseerd, het is een opmerkelijk gebied om te bezoeken.

Voor iets ongewoons kunt u het Museum van Middeleeuwse Martelinstrumenten in Praag, Tsjechië, overwegen. Deze galerij toont een verkoelende verzameling gereedschappen die in de middeleeuwen werden gebruikt om ongemak en straf te veroorzaken. Het is een macabere trip naar de donkere elementen van de achtergrond.

Als je een aanhanger bent van het mystieke en ongewone, dan is het Winchester Mystery House in San Jose, Californië, een must-bezoek. Het huis staat bekend om zijn labyrintische stijl, inclusief trappen die nergens heen leiden, deuren die rechtstreeks in muuroppervlakken uitkomen en geheime stromen.

Overweeg een donjon bij de Ariau Amazon Towers in Brazilië als u verlangt naar een voorkeur voor het opmerkelijke in het hart van het Amazone-regenwoud. Deze boomhutverblijven bieden een unieke manier om de rijke charme van het bos en de overvloedige wilde dieren te ervaren.

Als je zin hebt in ongewone en ongewone accommodaties, overweeg dan om in de Dog Bark Park Inn in Cottonwood, Idaho te blijven. Deze bed-and-breakfast heeft de vorm van een grote beagle en u kunt in het lichaam van uw huisdier uitrusten. Het is niet alleen een comfortabel gebied om te verblijven, maar ook een uitstekende fotobewerking voor je Instagram-feed.

Heeft u ooit de diepe, donkere zeeën willen ontdekken zonder te spetteren? Het Seattle Aquarium biedt een spannende ervaring met zijn Underwater Dome, waar u een breed scala aan waterleven van dichtbij kunt observeren, terwijl u aangenaam volledig droog blijft.

Voor degenen die een voorkeur hebben voor het macabere, bieden de Kapucijner Catacomben in Palermo, Italië, een huiveringwekkende ervaring. De catacomben bevatten talloze gemummificeerde lichamen en skeletsystemen die eeuwen teruggaan. Het is een angstaanjagend aantrekkelijk en toch griezelig gebied dat een kijkje in het verleden biedt en een gevoel van respect voor de overledene geeft.

Heb je ooit gefantaseerd om naar een stad te gaan die volledig bezet is door huiskatten? Dit afgelegen vissersdorpje, ook wel ‘Cat Heaven Island’ genoemd, herbergt nog meer huiskatten dan mensen.

Je bent naar het ideale gebied gekomen als je genoeg hebt van exact dezelfde oude reizigerslocaties en op zoek bent naar een gekke en unieke reis. We hebben de wereld uitgekamd om u een checklist te bieden van een van de meest ongewone en plezierige locaties om te bezoeken. Van excentrieke galerijen tot psychedelische natuurlijke wonderen, deze locaties zorgen ervoor dat je buitengewone herinneringen achterlaat.

Ga naar het Museum of Bad Art in Massachusetts als je geïnteresseerd bent om je rechtstreeks in de wereld van het vreemde te wagen. Deze opvallende galerij is gewijd aan het verzamelen, behouden en herdenken van de meest verschrikkelijke kunst ter wereld. Het is een locatie waar ‘slechte’ kunst in de schijnwerpers staat, en je zult het zelf ontdekken als je de grote grens tussen briljant en middelmatigheid in ogenschouw neemt.

Over kunst gesproken: ben je ooit eerder het excentrieke Underwater Sculpture Park in Grenada tegengekomen? Deze speciale toeristische attractie omvat een verzameling sculpturen ondergedompeld in het kristalheldere water van de Caribische Zee. Het is niet alleen een opmerkelijk fantasierijke onderneming, maar het functioneert ook als een verzonnen koraalrif, dat reclame maakt voor het waterleven en de ontwikkeling van koraalriffen.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.