Iphone Dev Secrets-recensie

Wil je aan de slag met iOS App Development? Of misschien ben je net begonnen met de ontwikkeling van iOS-applicaties, zorg er dan voor dat je enkele van de eerste veelgemaakte fouten vermijdt, de ingestorte carrière van veel nieuwe iOS-app-ontwikkelaars. Dit artikel is bedoeld om dergelijke fouten onder de aandacht te brengen die nieuwe ontwikkelaars van iOS-applicaties hebben gemaakt tijdens een iOS-project voor auto’s,Tylky  om opkomende ontwikkelaars te helpen hun carrière goed te beginnen.

Het probleem is: hoe bereik je het schrijven van een app? Wat heb je eigenlijk precies nodig voordat je app-ontwikkeling gaat doen? Welnu, dat is waar dit artikel zal helpen. Ik geef je tien dingen die je nodig hebt voordat je begint met het schrijven van je Apple-app. Ook al heb je nog nooit inhoud voor een mobiel apparaat ontwikkeld, of voor iemand die nieuw is op het gebied van softwareontwikkeling, je moet je ervan bewust zijn dat het leren van iPhone-ontwikkeling een leuke en lonende ervaring kan zijn.

Pictogrammen en een iets kleiner formaat van 29x29px worden ondersteund voor Spotlight-crawl. De iPhone 4 heeft een scherm met hogere resoluties en daarom is de pictogramgrootte voor zoeken in spotlight altijd 58x58px.

E. ShozuL een video-uploader – ShozuL kan een perfecte video-uploader-client zijn voor de ontwikkeling van op Symbian gebaseerde mobiele apps. Creëer uw categorie en tag die bij uw videodistributie past.

Bekijk alle opmerkingen. De behoeften van de doelgroep zijn rechtstreeks met u praten, dus luister! Sommige zullen heel duidelijk zijn en precies schetsen wat het herpes simplex-virus graag zou willen zien, terwijl andere misschien dubbelzinniger zijn. Als het simpel is: “Ik ben dol op dit softwarepakket!” glimlach en ga verder. Can is: “Ik ben eigenlijk dol op deze app.” notities maken; analyseren wat nog. Welke kenmerken stoppen met liefde? Hoe kun je het gevoel hebben dat ze verstoken zijn? Waar houden ze zich niet mee bezig?

Ik weet dat je momenteel een idee hebt voor een app, en als je het wilt doen, kun je doorgaan en die app ontwikkelen en deze op het water werpen (denk aan de oceaan) om te zien wat er gebeurt. Houd er allereerst rekening mee dat één app u niet financieel met geld zal overspoelen. Van de eerste vijf apps zul je geen respectabel geld zien. Sommige van de apps die u ontwikkelt en indient, worden niet eens geloofd. Dit is de realiteit en één van de redenen waarom veel nieuwe ontwikkelaars hun bedrijf niet van de tuingrond halen.

Sommige mensen denken dat de vraag geleidelijk zal afkoelen, net als de verkoop van andere artikelen. Maar met het grote groeiende aantal iPhone-gebruikers zijn we inderdaad de dag van de mobiliteit ingegaan. Mensen communiceren, sturen foto’s, kijken op internet, spelen games en draaien programma’s allemaal op het platform van mobiele producten. Er wordt verwacht dat de markt voor de ontwikkeling van iPhone-apps de komende maanden en maanden rooskleurig zal zijn.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.