Essentiële principes voor het creëren van een minimalistisch aangepast web

10 jaar geleden studeerde ik voor leraar, bovendien werd het verhaal een media-razernij over een opdracht die mijn carrièrekeuze veranderde. Lesgeven was sensationeel, ik wilde het doen en het heeft iets waar ik heel positief over ben. Ik wist echter niet dat een Engelse klas mij op weg zou sturen om website-ontwikkelaar te worden.

Het klinkt misschien banaal om te zeggen, website laten maken maar verwacht je absoluut dat een professional een ‘Google-killing’-website voor minder dan $ 500 voor je bouwt? Als je geen verstandig beeld hebt van hoeveel uur het kost om een app te bouwen, moet je stoppen met waar je eigenlijk goed mee bezig bent. Natuurlijk ken je een 15-jarig kind dat een blog heeft opgezet, dus wat dacht je van een ander kind dat je kan laten zien hoe het essentieel is om een schaalbare app te bouwen die zeker miljoenen gebruikers kan helpen vanuit een veilig en stabiel systeem?

Mijn punt is dat voordat je jezelf de opdracht geeft een website te bouwen, je moet bevestigen dat ze op de hoogte zijn van on-page marketing. Dit is het deel van SEO dat zich bezighoudt met hoe precies de website is gebouwd en hoe de bots van zoekmachines deze zouden lezen. Als u er niet onbekend mee bent, kunt u er veel meer als ontwikkelaar uitzien of een SEO-specialist naast u laten werken als ontwikkelaar.

MeasureIt 3.4.10 – Teken een liniaal over een webpagina om de breedte, hoogte of uitlijning van pagina-elementen in pixels te onderzoeken. Deze liniaal wordt beschouwd als de handigste add-ons die ik heb gebruikt.

Een WordPress-team kan u kennis laten maken met de beste eigenschap van WordPress: betere bescherming tegen spam. Tegenwoordig zijn er mensen met kwade bedoelingen die de blogs met kritiek spammen. Maar WordPress-webontwikkeling heeft zijn eigen beveiligingsniveau om spam te voorkomen.

Wanneer we de paginagrootte bespreken, houd deze dan onder de 150 kilobytes. Advertenties zeiden dat sommige websites paginagroottes hebben die veel groter zijn dan dat, maar deze limiet is alleen van toepassing op sites zonder significante herkenning. Ja, zoals de site die zich nog moet aanmelden bij het World Wide Web.

LiveHTTPHeaders legt de gegevens uit die uw browser voor het eerst ziet vanaf de webserver, en is eenvoudigweg eenvoudiger dan dit via de opdrachtkabel. Een alternatieve plug-in is HTTPfox.

Gower noemt vier dingen die hoge prioriteit hebben tijdens de webontwikkelingswerkzaamheden van zijn bedrijf als het gaat om superieur webontwerp. Ten eerste ziet de website er uitnodigend uit met duidelijke lettertypen, heldere afbeeldingen en een gemoedelijke aanpak. Ten tweede moet het internet de zakelijke producten en diensten duidelijk en duidelijk vermelden. Ten derde moet de website eenvoudig te gebruiken zijn in alle stadia van de winkelervaring, of het nu gaat om het bladeren door categorieën of het doen van aankopen. Ten vierde moet het ontwerp van de internetpagina de overtuiging van het bedrijf overbrengen dat de bezoeker belangrijk is. Al deze website-ontwerpstrategieën zorgen er samen voor dat een site de printer gebruikt en dat mensen steeds meer terugkomen.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.